maanantai 25. helmikuuta 2008

Alku

Jostain syystä kaiken aloittaminen on vaikeaa. Mutta käyntiin päästyään kaikki sujuu yleensä luonnollisemmin. Toivon myös tämän blogin elämänkaaren lähtevän nousuun mitä pikimmiten alkukankeuden jälkeen. Ajattelin kuitenkin aloittaa kirjoittamalla blogin tulevasta luonteesta, vaikka suunnitelmat todennäköisesti tulevatkin vaihtumaan matkan varrella.

Olen pitkään kaivannut jotain foorumia jolle kirjoittaa omia ajatuksia elämästä ja olemisesta mahdollisimman anonyymisti, koska vain näin koen kykeväni kirjoittamaan aidosti omia mielipiteitäni ja ajatuksiani pelkäämättä muiden reaktioita, tai muutenkaan sen koommin murehtimatta sisällön päätymistä vääriin käsiin. Siihen ongelmaan syntyi ratkaisuksi tämä blogi. Blogistani tuskin tulee mitenkään kovin häkellyttävä tai yliprovosoiva, sillä ajatukseni ovat moderniin tapaan melko liberaaleja, joten ääripään ideologioita harvemmin tulee vastaan minun puoleltani. Toki saatan kommentoida ääriliikkeitä, siinä missä mitä tahansa joka herättää mielenkiintoni tai kriittisen minäni. Olen luonteeltani kuitenkin avoin uusille ajatuksille ja minulla on hyvä taito osata ajatella asioita monien tekijöiden kanteilta, vaikka joskus joku yksi näkökulma muotoutuukin suosituksi pääni sisällä.

Toivon kuitenkin tulevaisuudessa tarjoavani muille jotain mielenkiintoista luettavaa ja samalla herättäväni keskustelua. Toivon siis erittäin paljon, että saisin kommentteja käsittelemiini aiheisiin tai kenties parannusehdotuksia tulevaisuutta varten. Mutta tämä vasta tulevaisuudessa, sillä olenhan vasta alussa.

Kirjoitustahtini tulee vaihtelemaan, mutta pyrin vähintään kymmeneen päivitykseen kuukaudessa pitääkseni itseni virkeänä ja mahdolliset tulevat lukijat kiinnostuneina.

Jatkoa odotellen!

Ei kommentteja: